S*Hemligheten's

NORSKA SKOGKATTER

Nyheter

2018-06-19


Så kom dagen då det var dags för utställningspremiär för vår

C-kull. Och vilken helg vi haft! Superfina bedömningar på Culloden, Cassidy och Chelsea som på Söndagen dessutom blev BIS-kull! Så otroligt stolt över våra små!


Det var verkligen vår helg i helgen! Culloden blev BIS- ungdjur både lördag och söndag och halvstorebror  Bacchus blev BIS vuxen hane på lördagen! Vilken otrolig helg! Tusen tack till Bacchus och Cullodens matte Emelie för att du preparerar och visar våra katter på ett fantastiskt sätt! Och även ett stort tack till Cassidys mattar Cecilia och Monia för att ni visade tjejerna så fint! Lite tråkigt att behöva "möta brorsan" i BIV och NOM men superstolt över tjejernas fina bedömningar!!!

2018-02-09


Så kom de äntligen!

Tino och Elsas kattungar föddes den 31/1. Det blev en lång natt för

oss alla. Första kattungen gjorde entre kl. 02.00 och sedan kom de en efter en under hela natten. Sista killen kom kl 11.00. De mådde alla bra till en början men tyvärr förlorade vi en liten på dag 2.

Vi åkte till Bagarmossens djursjukhus men tyvärr fanns det inget vi kunde göra... Den lilla somnade in i vår famn och diagnosen blev lunginflammation. Det är tungt att förlora dem oavsett hur nya de är, men vi njuter nu av gänget som vi har kvar. Hemsidan kommer att uppdateras veckovis framöver med nya bilder på de små!
2018-01-12


Underbara nyheter! Elsas mage växer så det knakar och vi väntar kattungar sista helgen i Januari. Ska bli så spännande!

Har uppdaterat Tinos och Bellas sida med lite nya bilder. Även lite nya utställningsresultat.2017-11-11

Vi är så glada och stolta över Bella som tog sin CHAMPION-titel i Stockholm och utöver detta även blev BIV och NOM!!2017-09-03

I fredags var vi iväg och HCM-scannade båda tjejerna, och hurra, hurra för båda två hade jättefina hjärtan!!:))

Har även passat på att uppdatera lite utställningsresultat samt lagt in lite nya 9 månaders bilder på Tino.
2017-06-20


I helgen gjorde han det igen!! Vår underbara "lilla" Tino slog till med BIS i juniorklass, och detta endast vid nyss fyllda 7 månader! Obeskrivlig känsla! Så otroligt glad och stolt!


Tinos fotoalbum är uppdaterat med ett gäng nya 7 månaders bilder:))2017-06-05


Var ett tag sedan jag uppdaterade sist. Till att börja med vill Jag gratulera Emelie och hennes fina S'Hemligheten's Bacchus som i Sandviken tog sin CHAMPION titel. Utöver detta blev han NOM, så glad och Stolt! Tack för att du alltid visar honom så fint Emelie!


I helgen hände det fantastiska som vi väntat på:)) S*Silent Hill's Quentin Tarantino blev BIS- ungdjur i Örebro och det med stenhård konkurrens. Så fantastiskt glad och Stolt över vår lilla prins!

2017-04-26


Vilken helg vi haft! Begav oss upp till Umeå och där blev det utställningspremiär för vår lilla S*Silent Hill´s Quentin Tarantino.

Lördag: Ex1-NOM och Söndag Ex1-BIV-T-NOM, Så himla stolt över vår underbara lilla kille!


Nya bilder på Tino finns på hans egen sida:))2017-02-06


Nu äntligen har han kommit hem vår lilla prins, S*Silent Hill's Quentin Tarantino. Vi är så stolta, han är helt underbar! Stort tack Hanna för att du gjorde detta möjligt! Mera bilder och info om "Tino" hittar ni på hans egen sida:))


2017-01-22


Lördagens utställning gick över förväntan! I stenhård konkurrens tog S*Hemligheten's Bellona hem certet i klass 9 som den här dagen hade 8 stycken honor i grupp 6. Vi är så stolta! S*Hemlighetenn's Bacchus tog även han hem certet bland killarna i klass 9. Stort Grattis till Emelie och hennes fina lilla kille!


Har även hiittat lite bilder i gamla fotoalbum på vår första kull född 2001. Har lagt in dessa bilder på kullens egen sida...