S*Hemligheten's

NORSKA SKOGKATTER

Om Oss

Hej,


Vad kul att ni hittat till Hemligheten's Hemsida.

Jag som ligger bakom detta stamnamn heter Sofia Gotthardsson och bor tillsammans med min man,våra två barn samt hund och katter i Saltsjöbaden, Stockholm.


Djuren är och har alltid varit min stora passion. Min första skogkatt köpte jag år 2000. Det var en underbar liten tös som hette S*Gon Dolfo's Selma, med henne så föddes intresset för avel och utställning. Som ung  fick Selma en kull och vi var i väg på en hel del utställningar. Hennes dotter S'Hemlighetens Alma stannade i familjen men blev tyvärr aldrig någon avelskatt.


Drömmen har sedan länge varit att ta upp mitt intresse på allvar igen.  När jag här om året insåg att mina barn faktiskt blivit tillräckligt stora och att hunden vuxit upp och inte var någon sjövild valp längre så började sökandet på allvar.


Det var en otrolig lycka när jag fick beskedet att jag fått förtroendet av S*Myselisia's att få köpa deras fina Felicity. Oj, vad veckorna kändes långa men det var så härligt att få räkna ner och längta till dagen då hon äntligen skulle få flytta hem.


Familjen består också av vår fina Rhodesian Ridgeback kille Ulon-Hills Leo the II Brahms.  Naturligtvis har även han varit ute på en hel del utställningar:)) Jag älskar nämligen att tävla och att kunna få göra det tillsammans med djuren är helt fantastiskt!


Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor!maila till:  sofia@hemlighetens.se       

tel:           0706-66 55 06